GaranțiA destinată dezvoltatorilor imobiliari

Prin natura activității pe care o desfășuram, avem posibilitatea de a vă sprijinii în desfășurarea proiectelor dumneavostră prin servicii financiare dedicate și studiate cu atenție la nevoile dumneavostră. Noi suntem o instituție financiară nebancară specializată în emiterea de garanții și asumarea angajamentelor de garantare, cu o vastă experiență pe piața internațională și românească. Noi suntem dinamici, flexibili, rapizi și orientați către a oferi un suport real partenerilor noștri în dezvoltarea eficientă a proiectelor. Având în vedere rapiditatea cu care dezvoltatorii imobiliari aduc la viață proiecte imobiliare dedicate consumatorilor privați, dorim să îi sprijinim în creșterea posibilității de autofinanțare a proiectelor în desfășurare.

 • Oferta în 2 ore
 • Consiliere gratuită
 • Fără plafon maxim
Suntem convinși că numai o puternică echipa de profesioniști adecvată motivați, poate genera soluțiile care să asigure clienților noștri avantajele competitive.

Noi propunem un produs care să mărească capacitatea de autofinanțare a Dezvoltatorului, prin care oferim confortul achizitorului că proiectul vă fi dus la final, eliminând astfel reticientele pe care un achizitor le poate avea la achiziționarea unei locuințe nefinalizate sau în faza de proiect. Acest produs vizează stimularea vânzărilor a locuințelor/spațiilor pentru proiectele imobiliare în fază incipientă sau nefinalizată, iar din calculele noastre vânzările o să crească cu un minim de 25%.

Clientul Dezvoltatorului (“Cumpărătorul”) care își exprima intenția ferma și documentată de a achiziționa o locuință în faza proiect, semnează un acord cu Dezvoltatorul sub forma unei promisiuni bilaterale de vânzare sau un contract de vânzare-cumpărare, moment în care trebuie să depună un avans reprezentând X% din valoarea finală a locuinței. Moment în care Dezvoltatorul îi prezintă termenul de finalizare a construcției și momentul în care acesta va preda Cumpărătorului bunul imobil vândut. Dezvoltatorul poate opta pentru prezentarea unei scrisori de garanție Cumpărătorului prin care îi oferă confortul că proiectul va decurge conform planului prezentat inițial și nu vor fi întârzieri substanțiale față de termenul agreat.

CÂND CUMPĂRĂTORUL ESTE ÎNDREPTĂȚIT SĂ SOLICITE EXECUTAREA SCRISORII DE GARANȚIE

Cumpărătorul este îndreptățit să solicite plata scrisorii de garanție atunci când din motive imputabile Dezvoltatorului intervine întârzierea la predarea locuinței contractate, fără a mai fi posibilă o prelungire amiabilă a scrisorii de garanție.

Dacă se execută scrisoarea de garanție, trebuie să înceteze de plin drept toate obligațiile Dezvoltatorului față de Cumpărător, respectiv Cumpărătorul renunță la orice pretenții din sau în legătură cu contractul, fără alte formalități. Acest aspect trebuie obligatoriu prevăzut în condițiile contractuale dintre Cumpărător și Dezvoltator, pentru că Emitentul să emită scrisoarea de garanție.

Cumpărătorul poate solicita plata doar pentru motivele expuse în condițiile de executare, din cadrul scrisorii de garanție.

Suntem convinşi că numai o puternică echipă de profesionişti adecvat motivaţi, poate genera soluţiile care să asigure clienţilor noştri avantaje competitive. Experiența vasta atât pe plan național, cât și pe plan internațional dă siguranță partenerilor nostrii că vom găsi cele mai eficiente soluții pentru proiectele lor.

Procedură simplificată de aplicare la orice garanție solicitată

1. Completează formularul

Accesarea garanției se realizează simplu, prin aplicare directă pe site, completând formularul de mai jos.

2. Completează documentația

Verificăm documentele trimise și te îndrumăm pentru completarea documentației, conform opisului transmis.

3. Aprobăm solicitarea de garanție

Analizăm cu atenție aplicația, evaluăm riscurile și eligibilitatea solicitării și o aprobăm.

4. Îți acordăm garanția solicitată

Dacă toată documentația cerută este în regulă, ne angajăm ca în maxim 2 ore să obții oferta la cei mai avantajoși termeni și să primești astfel garanția dorită.

Aplică pentru Garanție

Parcurge cu atenție formularul de aplicație alăturat și completează cu informațiile și documentele solicitate.

Formularul generează în sistemul nostru o cerere de acordare a scrisorii de garanție, pe care o vom analiza rapid și te vom contacta pentru eventualele detalii suplimentare necesare sau pentru a-ți trimite oferta asociată garanției.

În cazul în care întâmpini probleme la completarea formularului sau dorești să soliciți o garanție adaptată la specificul proiectului tău, te rugăm să ne contactezi la office@tgifn.ro sau la numărul de telefon 0216554296.

  • 1

   Ordonator

  • 2

   Beneficiar

  • 3

   Detalii garanție

  • 4

   Documente necesare

  • 5

   Verificare

  1/5

  Ordonator

  Toate câmpurile sunt obligatorii

  Toate câmpurile sunt obligatorii


  Toate câmpurile sunt obligatorii

  Toate câmpurile sunt obligatorii

  Contactează-ne

  Suntem mereu deschiși noilor oportunități și te așteptăm să faci parte din familia noastră.

  Ne propunem să fim cei mai buni parteneri ai tai și ai afacerii tale.

  Răspundem cu promptitudine.