TRANSILVANIA GARANT IFN SA – Membru fondator al Patronatului Garantilor din Romania

este o institutie financiara nebancara inregistrata in  Registrul General  al Bancii Nationale a Romaniei sub nr. RG-PJR-41-110348,  care functioneaza in conformitate cu Legea nr. 31/1990 privind societățile comerciale, Legea nr. 93 din 8.apr.2009 privind instituţiile financiare nebancaresi Regulamentele  Bancii Nationale a Romaniei.

PRINCIPIILE PE CARE ESTE FUNDAMENTATA ACTIVITATEA NOASTRA

Principiile care conduc activitatea noastra constituie fundamentul pe care aceasta societate s-a construit si se dezvolta:

  • Incredere, confidentialitate, respect si loialitate, toate reprezentand valori centrale pe care se consolideaza relatiile noastre intersocietare precum si cele cu colaboratorii, partenerii, clientii;
  • Maxima operativitate in asigurarea serviciilor;
  • Flexibilitate in utilizarea metodelor de lucru si a solutiilor adoptate;
  • Comunicare constanta si eficienta cu clientii;
  • Seriozitate si corectitudine fata de toti cei cu care si pentru care lucram;
  • Evitarea conflictelor de interese;
  • Consecventa in profesionalism dar si inventivitate in gasirea solutiilor adecvate rezolvarii diferitelor situatii cu care suntem confruntati;
  • Perseverenta, ca solutie impotriva plafonarii profesionale;
  • Atitudine proactiva orientata spre interesul clientilor societatii.

Actiunile noastre sunt indreptate, catre:

Asigurarea satisfactiei clienţilor
Intelegerea particularitatilor problemelor clientului, trebuie sa duca la oferirea de solutii adecvate si oportune. Increderea, confidentialitatea, respectul si loialitatea reciproca sunt valori centrale pe care se consolideaza relatiile noastre. Actiunile si initiativele noastre au la baza dorinta unor relatii de durata, reciproc benefice.

Asistenta in implementarea solutiilor recomandate
Adaptarea structurii si culturii organizationale la cerintele foarte dinamice ale raporturilor de pe piata reprezinta un proces complex. In conditiile unei economii in tranzitie, asigurarea unei flexibilitati in acest sens, devine o urgenta si o sansa de supravietuire.

Organizarea de echipe flexibile si multidisciplinare
Suntem convinsi ca numai o puternica echipa de profesionisti adecvat motivati, poate genera solutiile care sa asigure clientilor nostri avantaje competitive.

Resurse:
Echipa de lucru propusa pentru realizarea proiectelor a dezvoltat in decursul activitatii sale o baza logistica care permite informarea permanenta, conforma realitatilor curente, a personalului angajat, a conducerii, comunicarea rapida intre toti membrii echipei, mobilitate si flexibilitate maxima, consultarea ultimelor noutati si aparitii în domeniul legislativ si in domeniile pe care le implica activitatea noastra, precum si rezolvarea prompta a situatiilor de criza.