Garantia destinata Dezvoltatorilor Imobiliari

Fiecare proiect imobiliar are in spate dorinta de a fi adus la viata, iar pentru atingerea acestui scop este nevoie de resurse financiare care pot fi dobandite in diferite moduri

Prin natura activității pe care o desfășuram, avem posibilitatea de a vă sprijinii în desfășurarea proiectelor dumneavostră prin servicii financiare dedicate și studiate cu atenție la nevoile dumneavostră. Noi suntem o instituție financiară nebancară specializată în emiterea de garanții și asumarea angajamentelor de garantare, cu o vastă experiență pe piața internațională și românească. Noi suntem dinamici, flexibili, rapizi și orientați către a oferi un suport real partenerilor nostri în dezvoltarea eficientă a proiectelor. Având în vedere rapiditatea cu care dezvoltatorii imobiliari aduc la viață proiecte imobiliare dedicate consumatorilor privați, dorim să îi sprijinim în creșterea posibilității de autofinanțare a proiectelor în desfășurare.

CUM ?

Suntem convinsi ca numai o puternica echipa de profesionisti adecvata motivati, poate genera solutiile care sa asigure clientilor nostri avantajele competitive.

Noi propunem un produs care sa mareasca capacitatea de autofinantare a Dezvoltatorului, prin care oferim confortul achizitorului ca proiectul va fi dus la final, eliminand astfel reticientele pe care un achizitor le poate avea la achizitionarea unei locuinte nefinalizate sau in faza de proiect. Acest produs vizeaza stimularea vanzarilor a locuntelor/spatiilor pentru proiectele imobiliare in faza incipitenta sau nefinalizata, iar din calculele noastre vanzarile o sa creasca cu un minim de 25%

jason-blackeye-262295-unsplash.jpg

MOD DE FUNCTIONARE

Clientul Dezvoltatorului (“Cumparatorul”) care isi exprima intentia ferma si documentata de a achizitiona o locuinta in faza proiect, semneaza un acord cu Dezvoltatorul sub forma unei promisiuni bilaterale de vânzare sau un contract de vanzare-cumparare, moment in care trebuie sa depuna un avans reprezentand X% din valoarea finala a locuintei. Moment in care Dezvoltatorul ii prezinta termenul de finalizare a constructiei si momentul in care acesta va preda Cumparatorului bunul imobil vandut. Dezvoltatorul poate opta pentru prezentarea unei scrisori de garantie Cumparatorului prin care ii ofera confortul ca proiectul va decurge conform planului prezentat initial si nu vor fi intarzieri substantiale fata de termenul agreat.

rawpixel-799380-unsplash.jpg

CAND CUMPARATORUL ESTE INDREPTATIT SA SOLICITE EXECUTAREA SCRISORII DE GARANTIE

Cumparatorul este indreptatit sa solicite plata scrisorii de garantie atunci cand din motive imputabile Dezvoltatorului intervine intarzierea la predarea locuintei contractate, fara a mai fi posibila o prelungire amiabila a scrisorii de garantie.

Daca se executa scrisoarea de garantie, trebuie sa inceteze de plin drept toate obligatiile Dezvoltatorului fata de Cumparator, respectiv Cumparatorul renunta la orice pretentii din sau in legatura cu contractul, fara alte formalitati. Acest aspect trebuie obligatoriu prevazut in conditiile contractuale dintre Cumaparator si Dezvoltator, pentru ca Emitentul sa emita scrisoarea de garantie. Cumparatorul poate solicita plata doar pentru motivele expuse in conditiile de executare, din cadrul scrisorii de garantie.

rawpixel-557123-unsplash.jpg

AVANTAJELE DE A LUCRA CU NOI

Suntem convinşi că numai o puternică echipă de profesionişti adecvat motivaţi, poate genera soluţiile care să asigure clienţilor noştri avantaje competitive. Experienta vasta atat pe plan national, cat si pe plan international da siguranta partenerilor nostrii ca vom gasi cele mai eficiente solutii pentru proiectele lor.

Sunteti de acord cu GDPR

Contacteaza-ne

TRANSILVANIA